Posted 23/Oct 2009 at 15:57
by in Books & Literature read by 103 people

Symbolon - Astrologisch werkboek

Wat ik vandaag wel heel erg leuk vond, was het in ontvangst nemen van 500 exemplaren van het boek dat ik in eigen beheer heb uitgegeven, nadat ik het eerst vertaald heb uit het Duits. Het geeft een enorme kick om je 'eigen product' in veelvoud in handen te krijgen.

Het was voor mij het tweede boek dat ik heb uitgegeven. Het eerste heb ik alleen via Printing On Demand laten drukken (waarbij je je kan beperken tot kleine aantallen). Nu heb ik echter de stoute schoenen aangetrokken en er 500 van laten drukken.

Het boek gaat, net als het eerste boek, over een zeer specifiek onderwerp: Symbolon Tarot. Dit is een tarotdeck dat een duidelijke relatie heeft  met de astrologie. In het eerste boek (Het Spel der Herinnering) worden de kaarten zelf uitgebreid uitgelegd en in dit nieuwe boek wordt er uit de doeken gedaan hoe je je eigen horoscoop op een andere manier inzichtelijk kan maken. Dat moet je letterlijk nemen, want bij het boek hoort ook een mandala die als basis horoscoop dient. Hierop kan je de kleine Symbolon kaarten uitleggen en daardoor heb een sprekend verhaal in plaats van een cirkel met alleen abstracte lijnen.

Geinteresseerd? Kijk verder op: www.symbolontarot.nl  

You might also want to explore these likealots